SPOT 2021 får ny dato!

OBS!! Den nye dato for SPOT 2021 er 17. – 19. juni 2021.

År 2020 har på ingen måde været musikkens, musikernes og den samlede branches år. Det er en klokkeklar konsekvens og eftervirkning af Covid-19 og de restriktioner, som den har medført. Hos SPOT er vi derfor også opmærksomme på, at de musikalske lag, som vi præsenterer, er hårdt ramte. Alt for mange står over for unødigt store karrieremæssige og økonomiske udfordringer og hindringer – ikke mindst tab af formidlingsmæssig momentum.

“Derfor må vi insistere på, at sikre – så mange som muligt – adgang til den nyere danske musikproduktion. SPOT vil igen i 2021 bidrage til at skabe et nationalt samlingssted for dansk og nordisk musiks fineste og største talenter, et nysgerrigt publikum og en dedikeret musikbranche”, udtaler SPOTs leder, Gunnar K. Madsen. 


Alle der har fået deres billet overført fra 2020 har fået direkte besked, men er velkomne til at kontakte SPOT på billet@spotfestival.dk vedr. spørgsmål. Billetsalget til SPOT 2021 forventes at starte i den første uge af januar 2021.