Program: SPOT Nights 2020

Dobbelte koncertaftener og video-promotion med navne fra årets aflyste festival

Søndag den 25. oktober åbner SPOT for det nye initiativ SPOT Nights – en række dobbelt-koncerter foran et lille, men dedikeret publikum. Initiativet er en håndsrækning til de acts, som SPOT havde lavet en aftale med til den planlagte festival i maj. I stedet præsenterer vi publikum for en lang række showcase-koncerter i intime rammer med max 40 tilskuere. Koncerterne optages live on tape med henblik på efterfølgende promotion til SPOTs kontakter i ind- og udland – og til de kanaler de deltagende kunstnere selv har.

Dansk musik har været hårdt ramt af Corona-krisen – ikke mindst vækstlaget, som også har set det sidste halve års planer smuldre mellem hænderne. Med SPOT Nights er målsætningen, at artisterne kan genvinde lidt af det tabte momentum, og at SPOT alligevel kan præsentere den danske musik overfor et større nationalt og internationalt publikum.

Publikum i afgørende rolle
SPOT Nights serverer en række portionsanrettede dobbeltkoncerter, fra øverste hylde af landets vækstlag i en ramme lidt udover det sædvanlige.

Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet, og de 40 heldige publikummer får en unik mulighed for at være med til at skabe den helt rigtige stemning. En stemning der er vigtig og som vil præge den professionelle koncert- og videoproduktion.

Rammen bliver overvejende spillestedet Atlas – beliggende i “musikkens hus” VA15 i Aarhus, og afvikles i henhold til de gældende retningslinjer vedr. Covid-19.

SPOT Nights bliver til i samarbejde med MXD – Music Export Denmark, HiFi Klubben, ROSA og Fonden VoxHall og bliver til med støtte fra Tuborgfondet og Statens Kunstfond.

Koncertoversigt: 
Der laves løbende begivenheder på Facebook, hvor du også kan finde link til billetsalg.

25/10: Søren Stensby // First Flush
26/10: Sunx // Ida Laurberg 
27/10: Atusji // Marshall Cecil
28/10: Jeremy Troy // Rebecca Lou

07/11: Goldie 6is // ESPICHICOQUE
08/11: Angående Mig // SKINNY VIOLET
09/11: Svaneborg Kardyb // ELBA  

14/11: Gurli Octavia // Suni
15/11: Deadpan // JJ Paulo

23/11: Hvalfugl // Trio Mio (FOLK SPOT)
24/11: Maskineri // Svøbsk // Virelai (FOLK SPOT)
25/11: Rigmor (OBS!! URO HAR AFLYST – BILLETTER REFUNDERES OG DER GIVES GRATIS ADGANG TIL BILLETHOLDERE)
26/11: Thorbjørn Risager // Tailcoat (FOLK SPOT)

Foto: Jason Champney // @jace.images