SPOT Royal er navnet på en række koncerter med nyere dansk musik, der henover sommeren præsenteres fra den nye SPOT scene ved Immervad, overfor Den spanske Trappe.

SPOT Royal giver borgere, byens gæster og turister en koncertscene, hvor de kan opleve spændende nyere musik fra – ikke blot Aarhus, men hele landet på fastlagte lørdage i løbet af sommeren.

Den anden i rækken ligger d.3 juni fra kl. 14-16, hvor man kan opleve The Blue Van frontmand Steffen Westmarks nye projekt Peppermint B og de lokale psych-pop talenter fra The Vice.

Peppermint B
Bag Peppermint B står Steffen Westmark fra The Blue Van, som har bevæget sig på både den hjemlige og internationale musikscene i en årrække Som Peppermint B udfolder Steffen en ustoppelig lyst til at skrive opløftende musik, der indkapsler følelsen af kærlighed, den sidste sommerdag og små mindeværdige anekdoter.
 Peppermint B udgav sit debutalbum Head Perfume d. 3. marts 2017. Den stærke og legende vokal er i centrum hele albummet igennem, imens de musikalske arrangementer trækker på elementer fra 90’ernes indierock/dreampop-scener med et snert af psych og endda lidt bossanova. Fans af navne som The Walkmen, Tame Impala og Woods kommer ikke til at lytte forgæves til Peppermint B.

The Vice
Århusianske The Vice lyder som soundtracket til dagdrømmeri på en varm sommerdag. Fængende melodier og en cool, pop-psykedelisk stemning båret af forsanger Mikkel Dahls inciterende stemme har sikret The Vice en solid undergrundshype og international omtale.
The Vice har fået opbygget et solidt ry, som et band, der har flere gode sange i ærmet end de få, som de har udgivet på Soundcloud. The Vice er bl.a. blevet fremhævet i Henrik og Pladepusherne som dansk band, man bør holde øje med.