SPOT Royal er navnet på en række koncerter med nyere dansk musik, der henover sommeren præsenteres fra den nye SPOT scene ved Immervad, overfor Den spanske Trappe.

SPOT Royal giver nu borgere, byens gæster og turister en koncertscene, hvor de kan opleve spændende nyere musik fra – ikke blot Aarhus, men hele landet på fastlagte lørdage i løbet af sommeren.

Den første i rækken ligger 27. maj fra kl. 14-16, hvor man kan opleve Danmarks nye pop-prinsesse Soleima og de aarhusianske stor-talenter fra Soon.

Soleima
Efter sin tid i gruppen Flødeklinikken startede Sarah Mariegaard forrige år sit soloprojekt, hvor hun under kunstnernavnet Soleima begyndte at lege med forskellige producere i København, London og L.A.

Soleima har det sidste års tid fået omverdenen til at spidse ører med singlerne “Wasted” og “Once Was”. Hun åbnede 2017 ved at udsende singlen “Cracks”, der bl.a. blev valgt som årets første “Ugens Uundgåelige” på P3 ! Udlandet er også begyndt at lægge mærke til Soleima og specielt i UK og Tyskland har “Cracks” fået en del omtale på diverse musikblogs.
Siden har hun fulgt op med singlen “Breathe”, der ifølge Soleima er en sang om at stikke af fra tid og sted.

Den 21. april udkom hendes debut med minialbummet “No. 14”, hvorfra hun vil spille flere af sangene når hun optræder til SPOT Royal på Immervad scenen d. 27 maj.

Soon
– er en R’n’B-duo bestående af August Fogh og Andreas Wilson. De kommer fra Aarhus, og har lavet musik sammen siden sommeren 2016. Soon spiller varm, ligefrem og fængende sange i krydsfeltet mellem R&B, soul og pop. Lyden er karakteriseret af både traditionelle R&B/soul elementer og moderne elektroniske elementer som synths og samples.
På livefronten optræder Soon oftest som en kvintet, hvor tre venner af bandet giver live-lyden et organisk og levende præg.
Soon figurede på Soundvenues liste over danske artister, der skal holdes øje med i 2017.