SPOT Royal er navnet på en række koncerter med nyere dansk musik, der henover sommeren præsenteres fra den nye SPOT scene ved Immervad, overfor Den spanske Trappe.

SPOT Royal giver nu borgere, byens gæster og turister en koncertscene, hvor de kan opleve spændende nyere musik fra – ikke blot Aarhus, men hele landet på fastlagte lørdage i løbet af sommeren.

Den 19. august fra kl. 14-16 er den sidste SPOT Royal koncert i rækken og vi slutter af med dansk-sproget pop-rock fra Tårn og den lokale folk-pop artist Sundays

Tårn
Den fynske trio har på blot et år formået at udgive to anmelderroste album ‘Ud Ad Mit Vindue’ og ‘Velkommen Indenfor’ og fået medvind på de danske radiostationer. Tårn kan, med forsanger Erik Apollo i front, tryllebinde publikum med sange, der er lavet af et stof, der kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke. Tårn er vokset som liveband i løbet af det sidste år, hvor såvel det musikalske udtryk og den selvsikre sceneoptræden viser et band med pondus og format. Indenfor blot et år har den dansksprogede indietrio desuden udgivet to albums, hvoraf debutalbummet ‘Ud af mit Vindue’ var nomineret til GAFFA Prisen som Årets Danske Rockudgivelse, ligesom singlerne ‘Solskin Over Tage’ og ‘Du Tror, Du Ser’ har solid medvind på P6 Beat og P4.

Sundays
Magnus Jacobsen har gennem det sidste års tid figureret på Aarhus’ mindre scener, som solist med sin akustiske guitar og karakteristiske, spinkle stemme. Stemmen kan måske genkendes fra rockkvartetten, Dance With Dirt, men som Sundays er Magnus noget helt andet. Her er nerve, intensitet og nøgenhed de nøgleord som lader sig manifestere i den 28-årige sangskrivers univers, og med en livebesætning der byder på oceaner af kor og simple, organiske instrumenteringer, er det lige netop hvad lytter og beskuer kan forvente.