Søndag i Paradis med filmtalenter og byens største morgenbord.

Plej dine musikalske tømmermænd med gratis morgenbord, masser af tømmermandsfilm, hyggelige intimkoncerter og spirende filmtalenter.

Benene er lidt tunge, øjnene svære at få op, og der er forsat en lille ringen for ørerne. Søndagen efter en lang weekend med SPOT kan være hård kost for selv en hardcore festivalgæst. Men heldigvis har vi kuren klar til dig!

Søndag lukkes Paradisgade nemlig ned, og op popper byens største morgenbord. Med sort kaffe og morgenbrød sørger SPOT og Øst For Paradis for, at du får den bedste afslutning på weekenden. Tag dine venner med under armen, og kom ned og sum over weekendens mange koncerter, oplevelser, nye romancer eller bekendtskaber i selskab med masser af andre trætte og glade festivalgæster.

Tømmermandskuren fortsætter indenfor i Aarhus’ hyggeligste biograf, hvor Øst For Paradis traditionen tro sørger for masser af gratis filmunderholdning.

I de nederste etager kan du se svedige sportsfilm, storslåede og sjove musikfilm, eller du tage børnene (eller dit eget indre barn) med en tur ned i Mumidalen med Mumitroldene.

I biografens foyer vil der mellem filmene blive præsenteret intimkoncerter for dem, som ikke har fået stillet den musikalske sult hen over weekenden.

Præsentation af filmtalenter

Biografens A- og B-sale på første sal vil denne dag blive overtaget af byens talentmasse indenfor filmkunsten. I samarbejde med SPOT og Øst For Paradis har Aarhus Filmværksted og Filmtalent inviteret en række lokale og nationale filmtalenter ind til et talent-meet-up, hvor en række af talenternes film vil blive vist på det store lærred.

Filmene er valgt ud fra et open call som har kørt henover foråret, og de 10 endelige film er herefter udvalgt ud af kuratorer fra SPOT, Aarhus Filmværksted og Filmtalent.

Projektansvarlig hos SPOT Festival, Rasmus Chester Christiansen Riis, fortæller om talentprojektet: ”Målet er, at bane vejen for at filmtalenter kan opnå de samme muligheder og fordele, som musiktalenterne gennem årene har opnået via deltagelse på SPOT Festival”.

Så kom ned og støt de spirende filmtalenter, få stillet sulten med det gratis morgenbord, nyd en af Øst For Paradis’ mange fantastiske film, og oplev en række hyggelige intimkoncerter til søndag i Paradis.

Her er fri entré for alle med eller uden SPOT-armbånd, så tag bare alle dine venner med!