René Linjer med Shaka Loveless og Dorte Gerlach

Lør 6. maj 11:15 | Dokk1 – Udsigten

Kunstnere ved en masse om værdier, identitet og følelser, som gør dem velegnede til at deltage i den offentlige debat. Det er bare ikke så tit, det sker! Hver uge forsøger radiovært på radio24syv derfor at få landets udøvende kunstnere til at sætte ord på den aktuelle, politiske samfundsdebat. Vi har inviteret Shaka Loveless, Ihan Haydar, Rasmus Nøhr og Dorthe Gerlach til debat om de temaer, der fylder ugen og mediebilledet.

Deltagere:

René Fredensborg
René Fredensborg (født 1972) er en dansk journalist, radiovært og forfatter, der er ansat på Radio24Syv, hvor han blandt andet har været en drivende kraft bag kulturprogrammet AK24syv, og er vært på det ugentlig program René Linjer.

Shaka Loveless
Shaka har adskillige Guld & platin plader på cv´et. Modtaget hædersprisen fra sangskrivernes egen organization DJBFA, udgivet 3 plader I eget navn, turneret uden stop fra hovedscenen på Grøn Koncert til en længere tour I landets kirker sammen med Lars Lilholt. Det sociale betyder meget for Shaka, der før det store gennembrud, sammen med bandet Gypsies & Aids Fonden, bl.a. stablede støttekoncerten “Musik Mod Aids” på benene.

Dorthe Gerlach
Dorthe Gerlach er en dansk sangerinde og sangskriver. Hun fik sit gennembrud med duoen Hush som debuterede i 2004 og siden har solgt over 100.000 albums i Danmark.