René Linjer med Rasmus Nøhr og Ihan Haydar

Lør 6. maj 13:45 | Dokk1 – Udsigten

Kunstnere ved en masse om værdier, identitet og følelser, som gør dem velegnede til at deltage i den offentlige debat. Det er bare ikke så tit, det sker! Hver uge forsøger radiovært på radio24syv derfor at få landets udøvende kunstnere til at sætte ord på den aktuelle, politiske samfundsdebat. Vi har inviteret Shaka Loveless, Ihan Haydar, Rasmus Nøhr og Dorthe Gerlach til debat om de temaer, der fylder ugen og mediebilledet.

Deltagere:

René Fredensborg
René Fredensborg (født 1972) er en dansk journalist, radiovært og forfatter, der er ansat på Radio24Syv, hvor han blandt andet har været en drivende kraft bag kulturprogrammet AK24syv, og er vært på det ugentlig program René Linjer.

Ihan Haydar
Ihan Haydar står normalt bag trommerne i pop bandet L.I.G.A. Men hendes vej ind i musikbranchen tæller en fortid som flygtning fra Irak, og en sejr i Melodi Grand Prix med Soluna Samay.

Rasmus Nøhr
Rasmus Nøhr er oprindeligt fra Nørrebro og startede sin musikkarriere med hans selvbetitlede debutplade fra 2004, der endte med at sælge guld. Den var med til at slå hans navn fast i folks bevidsthed, især med sangen “Det glade pizzabud”, der var en duet med sangerinden Ida Corr.