Naked – a Singer and a Piano

Fre 5. maj 19:00 | Lille Sal – Musikhuset

‘Naked – a Singer and a Piano’ skræller lagene af de sange, du troede, du kendte, og serverer dem i helt-ind-til-benet-udgaver. I det populære tilbagevendene indslag på SPOT, er det den svenske multiinstrumentalist Gustaf Ljunggren, der samarbejder med en række kendte artister, der alle går planken ud og kun har Gustafs klaver-akkompagnement og egne sange at støtte sig til.

I år bliver det følgende fire artister, som vil stå på scenen med Gustaf Ljunggren, når årets Naked finder sted fredag og lørdag under SPOT:

ANYA
Den unge sangerinde er stille og roligt ved at cementere sig som et af landets absolut største pop og R’n’B-håb. Du kender måske singlerne ‘Need to Know’ og ‘Doorstep’, som har oplevet heftig rotation på landets radiostationer.

Katinka
Med sin særegne stil har Katinka spillet sig ind i hjerterne på en stor loyal fanskare. Med live-optrædener til flere store tv-shows, er singlerne ‘Du Rejser’ og ‘Rundt og Rundt’ stille og roligt blevet moderne ørehængere.

Gulddreng
De fleste har sikkert hørt navnet, for i 2016 fik Danmark for alvor en ny opsigtsvækkende artist på popscenen i form af Gulddreng. Med over 17 millioner plays på streamingtjenesten SPOTIFY på de to singler ‘Se Mig Nu’ og ‘Model’, udfordrer Gulddreng selv de store internationale stjerner på airtime, og blander sig med danske stjerner som Lukas Graham og MØ.

Sebastian Wolff
Som frontfiguren i Kellermensch har Sebastian Wolff i flere år været en seriøs udfordrer til titlen som Danmarks hårde rock-konge. Det selvbetitlede debutalbum fra 2011, der blandt andet indeholdt storhittet ‘Army Ants’, fik ikke kun opmærksomhed i det danske, men fik det danske rock-orkester ind på den internationale musikradar. Seks år senere, er Kellermensch og Sebastian Wolff klar med den længeventede albumopfølger ‘Goliath’.

Naked – a Singer and a Piano finder sted i en sal med begrænset kapacitet. Vi kan derfor ikke garantere pladser til alle, så det anbefales at man møder op i god tid forud for koncerten hvis man vil sikres en plads.