Musik Med Udlængsel

Lør 6. maj 12:45 | Dokk1 – Lille sal

Michael Møller (Moi Caprice, The Mountains) og Silas Bjerregaard (Turboweekend) har begge rejst i sydøstasien, hvor musikken var udgangspunkt for deres tur. Men hvad kan der opstå i sådan et møde mellem to musikkulturer, og hvad fik de to herre helt specifikt ud af det, musikalsk som personligt. Det snakker de med ph.d og post.doc, Kristine Ringsager, som har forsket i musikalske kulturmøder, om.

Deltagere:

Kristine Ringsager
Kristine er ph.d. og post.doc. ved Aalborg Universitet. I sin forskning arbejder hun med forholdet mellem musik, identitet og politik fra en musikantropologisk vinkel og med et særligt fokus på minoriteter, medborgerskab, menneskerettigheder, musikcensur og kosmopolitisme. Hun har lavet længerevarende feltarbejder blandt kurdiske musikere i Tyrkiet og blandt rappere med minoritetsbaggrund i Danmark.

Michael Møller
Michael er en dansk sanger og sangskriver. Han er forsanger både Moi Caprice og The Mountains og har to anmelderroste solo-udgivelser bag sig. Han er desuden uddannet fra Københavns Universitet med bachelorgrad i musik- og litteraturvidenskab, samt magistergrad i moderne kultur og kulturformidling.

Silas Bjerregaard
Silas er kendt som Turboweekends energiske forsanger, og har spillet alle landets store venue og festivaler. Silas har for nyligt udgivet en ep med bandet Mantua, som også er at finde på SPOTs musikprogram. Silas har desuden medvirket på udgivelser med The Psyke Project, Holbek, Spejderrobot og engelske Joker.