Kortfilmen Mozart har meget nerve i det århusianske, da mange af kræfterne bag filmen er fra Aarhus. Således har blandt andet Anders Lindved, der er medinstruktør, forfatter og fotograf på filmen, rødder i det århusianske talentlag, hvor han har arbejdet på flere kortfilmsproduktioner. “Jeg ser SPOT som en god mulighed for at vise filmen for et publikum, der vil favne den, og som vil blive nysgerrige på dens narrativ og form”, siger den nu københavnerbaserede instruktør, der sammen med sin medinstruktør Thomas Meldgaard netop har lagt sidste hånd på filmen.

Filmen handler om Mozart, der er en lille grøn undulat med et mod som en stor og majestætisk ørn, og vi følger hans skæbnesvangre kamp om frihed fra sin sadistiske ejer. Filmen er udvalgt fordi den viser nerve og narrativ nytænkning, og fordi den er et eksempel på utrolig flot teknisk håndværk i kombinationen af lyd og billeder.

Filmen er en del af de 10 udvalgte film til SPOT Festivals Open Call for Film. Filmen har officiel visning i Remisen på Godsbanen lørdag den 6. Maj fra kl 13.00 – 16.00 under SPOT Festival.

SPOT festival ønsker at invitere sit publikum, folk i filmmiljøet og ikke mindst befolkningen til arrangementet, hvorfor der vil være gratis adgang for alle, uanset om man har armbånd til SPOT.

Se de andre udvalgte film til SPOT Open Call for Film: