Dig, mig og vores naturlige jeg er instruktør Christina Søs Engs debutfilm fra European Film College. Filmen, der er en kort dokumentar med en unægtelig Anders Agger-vibe, tager udgangspunkt i tre nøgenbaderes oplevelser ved at være nøgne og handler om skammen vs. friheden forbundet med nøgenhed. “Nøgenhed er en frihed, som er så umiddelbar, men alligevel så sjælden” siger Christina Søs Eng om tankerne bag filmen; “på trods af frihedsfølelsen er det at være nøgen tabubelagt, både af samfundet såvel som personligt, hvor vi kan have svært ved at acceptere vores eget udseende. Derfor vil jeg gerne sprede budskabet om den nøgne krop som en naturlighed, især til min egen generation”.

Dokumentaren er udvalgt til Open Call fordi det er en lille upoleret perle, og fordi den med sit jordnære og samtidig poetiske udtryk kan inspirere filmtalenter til at reflektere over ægthed og bruge det på film.

Filmen er en del af de 10 udvalgte film til SPOT Festivals Open Call for Film. Filmen har officiel visning i Remisen på Godsbanen lørdag den 6. Maj fra kl 13.00 – 16.00 under SPOT Festival.

SPOT festival ønsker at invitere sit publikum, folk i filmmiljøet og ikke mindst befolkningen til arrangementet, hvorfor der vil være gratis adgang for alle, uanset om man har armbånd til SPOT.

Se de andre udvalgte film til SPOT Open Call for Film: